Home - EG Personeelsdiensten

Wij bieden onze medewerkers stabiliteit

Ik heb stabiele inkomsten bij EG Personeelsdiensten. Daardoor kan ik een bestaan opbouwen in Nederland en dingen doen. De beloning is ook goed.

Mihaly, uit Hongarije
EG

Wij begrijpen onze buitenlandse werknemers

Bij EG Personeelsdiensten voel ik mij begrepen. Iedereen is altijd bereid om te helpen. Door EG Personeelsdiensten voel ik mij welkom en thuis in Nederland. Ze hebben me geholpen aan een goede baan en een fijne woning, dichtbij mijn opdrachtgever.

Petronela, uit Roemenië
EG

87% van onze uitzendkrachten gaat fluitend naar het werk!

EG Personeelsdiensten geeft mij de mogelijkheid mezelf te ontwikkelen. En stap voor stap een goede toekomst op te bouwen. Ik heb bijvoorbeeld Engels geleerd, zodat ik beter met mensen kan communiceren. EG Personeelsdiensten begrijpt me.

Maria, uit Hongarije
EG

Onze nieuwste vacatures

Ben jij op zoek naar een actieve baan, waar je in teams samenwerkt op de werkvloer? Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze opdrachtgevers in de tuinbouwsector, verpakkingsindustrie of in de groothandel. Bekijk onze vacatures en reageer direct op de vacature die jou het meeste aanspreekt, schrijf je in via ons inschrijfformulier of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inschrijfformulier
Huisvesting
Historie en visie
Maatschappelijke betrokkenheid

Veel uitzendkrachtenzijn langer dantwee jaar werkzaam voor EG

Bij EG Personeelsdiensten bemiddelen we niet alleen in werk. We helpen onze gemotiveerde medewerkers uit het buitenland ook een bestaan opbouwen in Nederland. We bemiddelen in huisvesting en hebben persoonlijk contact met onze coördinatoren, die de taal spreken en cultuur kennen. Zo bouwen we aan een waardevolle relatie op lange termijn.

Neem contact op