Home - EG Personeelsdiensten

Wij bieden onze medewerkers stabiliteit

Ik heb stabiele inkomsten bij EG Personeelsdiensten. Daardoor kan ik een bestaan opbouwen in Nederland en dingen doen. De beloning is ook goed.

Mihaly, uit Hongarije
EG

96% van onze uitzendkrachten beveelt EG Personeelsdiensten aan

Vrienden hebben EG Personeelsdiensten aangeraden. Daar ben ik heel blij mee. Ik voel me gewaardeerd en gerespecteerd door EG Personeelsdiensten. Mijn coördinator staat altijd voor mij klaar, op het gebied van werk en wonen.

Radek, uit Polen
EG

Wij helpen een bestaan opbouwen in Nederland

Bij EG Personeelsdiensten krijg je de kans om een goed leven in Nederland op te bouwen. Dat is prettig als je voor een langere periode wilt blijven. Met een goed salaris, dat altijd netjes op tijd wordt uitbetaald.

Constantin, uit Roemenië
EG

Onze nieuwste vacatures

Ben jij op zoek naar een actieve baan, waar je in teams samenwerkt op de werkvloer? Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze opdrachtgevers in de tuinbouwsector, verpakkingsindustrie of in de groothandel. Bekijk onze vacatures en reageer direct op de vacature die jou het meeste aanspreekt, schrijf je in via ons inschrijfformulier of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inschrijfformulier
Huisvesting
Historie en visie
Maatschappelijke betrokkenheid

Veel uitzendkrachten zijnlanger dan 2 jaarwerkzaam bij EG personeelsdiensten

Bij EG Personeelsdiensten bemiddelen we niet alleen in werk. We helpen onze buitenlandse uitzendkrachten ook een bestaan opbouwen in Nederland. We bemiddelen in huisvesting en hebben persoonlijk contact met onze coördinatoren, die de taal spreken en cultuur kennen. Zo bouwen we aan een waardevolle relatie op lange termijn.

Ik wil me inschrijven