historie-en-visie

Certificering

EG Personeelsdiensten voldoet aan de NEN4400-1 norm en is opgenomen in de lijst van Stichting Normering Arbeid. Ook zijn we aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Als lid van ABU voldoen we aan de huisvestingsnormen voor onze arbeidsmigranten, die zijn vastgelegd in de ABU CAO. We beschikken tevens over het certificaat SNF van normeringflexwonen.nl voor de huisvestingslocaties.

lees verder

Historie en visie

EG Personeelsdiensten is actief in de tuinbouwsector, verpakkingsindustrie en groothandel. We zijn gespecialiseerd in het uitzenden van buitenlandse medewerkers, voor korte periodes en langere termijn. Wij werven onze medewerkers zelf, via onze kantoren in Polen en Roemenië.

lees verder

ons-team

Ons team

Wij stellen ons graag aan je voor! Persoonlijk contact vinden we bij EG Personeelsdiensten namelijk heel belangrijk. We werken immers mét mensen, vóór mensen. Door onze nauwe samenwerking, met onze uitzendkrachten, opdrachtgevers en onderling, weten we wat er speelt. Zo kunnen we onze kwaliteit en service waarmaken en garanderen. Met elkaar! Omdat iedere schakel belangrijk is voor een succesvolle samenwerking.

maak kennis

maatschappelijke-betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid

Wij werken mét mensen, vóór mensen. Wij voelen ons nauw betrokken bij de ontwikkeling van mens en maatschappij. Daarom steunen we graag initiatieven op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zoals Tomatoworld en ons eigen initiatief RC Westland.

lees verder